GrabCAD Albania

Created by Kujta Al Albani on 31 July, 2018

Pershendetje Grupi,

Uroj qe te jemi mire dhe punet te shkojne mbare!

Shpesh here bejme projekte dhe jemi te hapur per diskutime e dizenjimit dhe prodhimit te tyre.

Do te doja te dija sa persona mund te ndihmojme njeri-tjetrin ne kete drejtim.

Une jam i hapur te bashkpunoj me fusha te ndryshme.

Faleminderit!